Robin

 

Ik heb nu al een jaar les van Richard. Toen ik bij hem begon had ik nog nooit een gitaar vast gehouden. Richard vertelde mij dat als ik zijn oefeningen elke dag een uurtje zou oefenen, ik snel resultaat zou boeken. Ik heb dat gedaan en na 6 maanden kon ik al behoorlijk akkoorden pakken zonder te haperen. Het gitaarspelen is leuker geworden omdat ik nu sprongen vooruit maak en ik het gevoel krijg steeds makkelijker te spelen.

 

 

Frédéric


Op 42-jarige leeftijd ben ik zonder enige ervaring met het bespelen van een muziekinstrument met gitaarlessen begonnen. Mijn liefde voor muziek (luisteren) voelde daarbij gek genoeg als een drempel waar ik overheen moest stappen. Zonder Richard was dat misschien niet gelukt. Wat mij aan de eerste les is bijgebleven, is de gedisciplineerde wijze waarop hij zelf een (voor hem) kinderlijk eenvoudige vingeroefening uitvoerde. Zijn rustige, serieuze, maar ook geestig koppige, benadering en zijn gave om mij - met mijn specifieke uitdagingen en gedachten over muziek - verder te brengen is echt bijzonder en zeer motiverend. Je voelt niet “zo maar een leerling”. Als gitarist is Richard overigens de “real deal”. Niet vastzittend in genres is Richard’s spel soulvol, gruizig en jazzy tegelijk. Ik raad hem zeer aan.

 

Brechtje

 

Beste Richard, heel erg bedankt voor alle lessen! Ik vond het heel fijn en ik heb heel veel van je geleerd. Ik hoop je nog te zien spelen en dat ik alles wat je me geleerd hebt in de toekomst goed ga gebruiken. Nogmaals heel erg bedankt!